Event

EVENEMANG

Vill du hålla din svensexa här? Bara ha en rolig dag på landet med jobbarkompisarna? Ha andra evenemang?
Kontakta Lars-Åke för att hyra en trevlig och fin lokal i ridhuset, även själva ridhuset kan utnyttjas till ridning, lekar elelr andra tankar. Vi står för catering om så önskas, håller i fem-kamp och andra aktiviteter. Passa på att få prova på att rida, träffa får och lamm, hålla i en fest kanske? Vi skräddarsyn efter dina önskemål. Referenser finns. 

https://www.facebook.com/groups/607636242719166/?fref=ts 

 

RIDLÄGER

Vill du ha en helt fantastisk vecka i sommar som innehåller kompisar, massor av träning, skratt och skoj?
Ett ridläger kommer att hållas på gården under troligtvis första veckan i juli. Veckan kommer att innehålla markarbetspass, flera hoppass, dressyrpass, teori, uteritter (långritt) och bad i havet. Även egen träning för ungdomarna. Sista dagen kommer att innehålla hopp-uppvisning för föräldrarna. Ehen häst medtages. 

Kontakta Rebecca för mer information ang. pris. 

 

TRÄNINGAR

Utvecklas, ha skoj och bli bäst på just det du vill!
Rebecca håller träningar efter önskemål. Fokuserar väldigt mycket på gymnastikhoppning och markarbete för att skapa en välriden, mjuk och lyhörd häst, samt en målmedveten, ordentlig och duktig ryttare. Håller träningar för tillfälllet poregelbundet, men under hösten kommer bestämda dagar sättas. Alla är välkomna att delta, passen anpassas för individ och dess förutsättnigar. Pris: 150 kr 

Rebecca harmeriter upp till 110 cm hoppning, tränat elever under ett års tid och tidigare jobbat i försöljningsstall i ca tre år. Erfarenhet av de flesta hästar och vill göra ridningen så enkel som möjligt. KOntakta för mer information

 

ÖPPEN BANA

Söndags-hoppning:

På söndagar från 08:00 - 12:00 finns det möjlighet att komma på banhoppning/gymnastikhoppning i ridhuset. Då kommer en bana stå uppställd, och man har ridhuset för sih själv i 30 min och får då hoppa så mycket man hinner. Vid intresse-anmälan hör av er till Rebecca. 

Finns även möjlighet att hoppa ute på gräsbanan. 

Kostnad 200 kr